Vaihteeksi taas itään…

Pikapäivitys 16.7: Kotona on nyt oltu muutama päivä, mutta Astana on vielä mielessä. Eilen julkaisin jutun ja paljon kuvia Exposta. Työn alla on vielä yhteenvetojuttu Astanasta, sen ihmisistä, kaupungin liikenteestä, ravintoloista yms. Juttu valmistunee tämän sunnuntain aikana (julkaisin yöllä). Lupaamani yhteenveto Elbe-pyöräilystä tullee ensi viikolla.

Elbe-pyöräreitti on nyt poljettu, sen jälkeen poljimme Pohjanmeren rannalta Itämeren rannoille seuraten osittain Kielin kanavan vartta. Tämän osuuden pikapäivitykset siirsin yhden aikaisemman jutun yhteyteen. Tarkoituksena oli ennen seuraavaa ulkomaanmatkaa tehdä vielä ainakin yksi yhteenvetojuttu koko kuukauden pituisesta Saksan reissusta. Se näyttää nyt jäävän myöhempään ajankohtaan. Tässä välissä olimme viikon Turun saaristossa mm. juhannusta viettämässä, sen jälkeen on pitänyt hoitaa vähän kotiasioitakin ja tutustua seuraavaan matkakohteeseen.
Astanan reissun jutut tulevat tähän samaan blogiin, vaikka nyt ei ole lainkaan kyse pyöräilymatkailusta (tai ehkä voimme joksikin päiväksi polkupyörätkin vuokrata). Kaukomatkablogimme viimeiseksi juttusarjaksi jäänee viime vuoden Chongqing-matka.
Muutaman päivän päästä siis lisää juttuja, tällä kertaa kohteesta, joka ei suomalaisille ole vielä erityisen tuttu; kirjoitettavaa ja erityisesti julkaistavia kuvia siis riittänee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s