Pitkää erityisreissua odotellessa

Pikapäivitys 16.10.18: Vihdoinkin sain julkaistua tuon viimeisen kirjoituksen Bulgarian reissustamme.

Yli kahden kuukauden linja-automatka Salosta Bangkokiin on lähellä. Reissu on vaatinut monenlaisia järjestelyjä ja huolellista analyysiä siitä, mitä tavaroita voidaan ottaa mukaan. Olen kirjoittamasta näistä valmisteluista oman jutun, toivottavasti saan julkaistua huomenna tai torstaina.

Vihdoinkin, useamman kuukauden tauon jälkeen, saan jälleen aikaiseksi blogipäivityksen. Montaa blogin suhteen suunnitelmissa ollutta asiaa en saanut kesän aikana tehtyä. Paljon kuitenkin on tapahtunut. Viimeinen puolitoista kuukautta on kaivettu pihaa, laitettu katteita puskiin ja soraa talon ympärille ym. ym… Pari päivää sitten kuljetettiin lähes kuusi kuutiota maata, oksia ym. kaatopaikalle. Viron pyöräreissun jälkeen on tehty useita kotimaan reissuja (mm. pitkät viikonloput Aina-laivalla Turun ja Ahvenanmaan saaristossa sekä Hankasalmella Kihveli Soikoon -tapahtumassa, on käyty Raumalla ja Salossa), on käyty tapahtumissa Nokialla ja Tampereella ym. Uusi autokin tuli ostettua. Loppusyksyn pitkä reissu on myös vaatinut monenlaisia järjestelyjä.
Nyt olemme Bulgariassa ja ainakin pari blogikirjoitusta pyrin täältä tekemään, ensimmäinen tullee huomenna perjantaina aamupäivän aikana. Vähän tuulista ja viileähköä säätä on ollut, tänään kuitenkin oli osittain t-paitakeliä Nessebarin vanhaa kaupunkia kiertäessämme (auringonpaisteessa oli mukavan lämmintä, tuulikin alkoi laantua).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s